Ring til os på 98 17 69 52

Bilreklame og billeder på bil

– Bilreklame med digitalprint og folie til bil

Sørg for, at jeres firmabiler bliver synlige i bybilledet. Bilreklame også kaldet autoreklame er billig form for reklame, som ses hver dag.

Vi har mange års erfaring med bilreklame og indpakning i folie til bil (carwrapping). Vi laver gerne et grafisk udkast til, hvordan resultatet vil se ud på netop jeres biler, så det både skaber blikfang, virker professionelt og stemmer overens med jeres virksomheds udtryk.

Vi ved, hvad der virker når det kommer til bilreklame, og vi ved, hvad der holder. Hvad enten det er små biler, såsom en fiat 500 eller store biler f.eks. varebiler og lastbiler.

Bilreklame efter ønske

Når vi laver bilreklame arbejder vi, som med alle vores andre produkter, altid ud fra jeres ønske. Vi laver ofte flere forskellige udkast til, hvordan jeres bil kan komme til at se ud i flere forskellige priskategorier. Vi laver forslag og udkast indtil, at jeres bil eller biler kommer til at se ud lige præcis, som i ønsker det.

Alt kan lade sig gøre – lige fra udkårne bogstaver til billeder i digitalprint. Enten som mindre print eller helindpakning af biler i folie. Så hvis du får brug for at få dekoreret din bil eller firmabil – kontakt os.

Se vores tidligere arbejde med bilreklamer

Nedenfor kan du se forskellige eksempler på tidligere arbejde med bilreklame og indpakning med folie til bil.

Vores folier til wrapping er af en ekstrem høj kvalitet med flere års holdbarhed. Vi printer med ny Latex teknologi, som gør at farverne arbejder sammen med folierne, og dermed kan varmes ind og strækkes omkring bilens former.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.