98 17 69 52 | Skriv til os

Gadeskilte

– Lok kunder til butikken

Gadeskilte findes i mange afskygninger. Bl.a. A-skilte, som kan klappes sammen. A-skilte benyttes ofte til plakater, menukort, åbningstider osv. Vi kender ofte A-skiltene fra kiosker o. lign. hvor de bl.a. bruges til dagens avisoverskrifter. Et A-skilt er særdeles praktisk, fordi det er flytbart. Det er hurtigt og let at flytte på.

Et godt eksempel på hvorfor det kan være smart at købe et Gadeskilt:
Du ejer en restaurant eller café. Din restaurant ligger på en sidegade til gågaden. Du vil meget gerne have lokket de mange potentielle kunder fra gågaden ned til din restaurant. Du opsætter et A-skilt, der skaber blikfang, i gågaden med et tilbud, der kan friste de mange tusinde forbi-passerende mennesker. På skiltet er der en pil der peger i retning af din restaurant eller café, og dermed opdager de mennesker der går forbi hvor din restaurant ligger.

A-skilte kan købes i mange afskygninger. Vi bestræber os på at designe og udføre lige det udtryk på skiltet som du ønsker. Vi sørger for at fra stativ til design og fremstilling herpå.

A-skilt med klapramme er blot en af de mange løsninger med et A-skilt. Her kan man udskifte plakater, i form af menukort billeder og lignende, som vi desuden også kan designe og producere for dig.

En anden løsning med et A-skilt kan være A-skilt med whiteboard hvor du selv nemt og hurtigt kan ændre teksten med tusch. På den måde kan man nemt og hurtigt informere kunderne om dagens ret, et dagtilbud i butikken eller en nyhed. Det kan også være du søger et A-skilt, som du ved, skal sende samme budskab hver eneste dag året rundt, så kan vi løse det for dig med et A-skilt uden klapramme, whiteboard o. lign. ved at printe et billede og tekst og klistre på.
Et gadeskilt kan også være i øjenhøjde så man ikke skal bøje sig for at nærstudere menukortet.

Logo Liggende