98 17 69 52 | Skriv til os

Bilreklame og billeder på bil

– Bilreklame med digitalprint og folie til bil

Sørg for, at jeres firmabiler bliver synlige i bybilledet. Bilreklame også kaldet autoreklame er billig form for reklame, som ses hver dag. Vi har beliggenhed i Aalborg i Nordjylland.

Vi har mange års erfaring med bilreklame og indpakning i folie til bil (også kaldet carwrapping). Vi laver altid et grafisk udkast til, hvordan resultatet vil komme til at se ud på netop jeres bil eller biler. Vi sørger form at det både skaber blikfang, virker professionelt og stemmer overens med jeres virksomheds udtryk.

Vi ved, hvad der virker når det kommer til alle former for bilreklame, og vi ved, hvad der holder. Hvad enten det er billeder på små biler som en lille en fiat 500 eller store vogne som for eksempel varebiler, busser eller lastbiler.

 

Bilreklame efter ønske

Når vi laver bilreklame arbejder vi, som med alle vores andre produkter, altid ud fra jeres ønsker. Vi laver ofte flere forskellige udkast til, hvordan jeres bil eller biler kan komme til at se ud i flere forskellige priskategorier. Vi laver forslag og udkast indtil, at jeres bil eller biler kommer til at se ud lige præcis, som i ønsker det.

Alt kan lade sig gøre! – Lige fra udkårne bogstaver til billeder i digitalprint. Enten som mindre print af eksempelvis logo eller helindpakning med folie til bil. Har du brug for at få dekoreret din bil eller firmabil? Så skal du ikke tøve med at kontakt os her eller på telefon 98 17 69 52.

Se vores tidligere arbejde med bilreklamer

Nedenfor kan du se forskellige eksempler på vores tidligere arbejde med bilreklame og indpakning med folie til bil.

Vores folier til wrapping er af en ekstrem høj kvalitet med flere års holdbarhed. Vi printer med ny Latex teknologi, som gør at farverne arbejder sammen med folierne, og dermed kan varmes ind og strækkes omkring bilens former.

Logo Liggende

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.