98 17 69 52 | Skriv til os

Lysskilte

– Lys op i bybilledet med lysskilte, så din forretning kan ses i den mørke tid.

Få det rette udtryk til forretningen med lysskilte

Lysskilte, Lyskasser, Løse bogstaver med indbygget LED, Løse bogstaver med LED-lys bagved bogstaverne også kaldet Corona belysning, pyloner med lys – vi udfører det hele.

Vi har mange års erfaring i at udføre og montere lysskilte. Her kan vi også være behjælpelig med design, hvor vi tager højde for arkitektur, omgivelser og udtryk. I og med at et lysskilt er meget effektfuldt kan det hurtigt blive for voldsomt eller for svagt i forhold til omgivelserne. Vi skal derfor i samarbejde finde frem til den rigtige løsning i forhold til både din smag og forretningens omgivelser. Herunder ses et par billedeksempler af vores tidligere arbejde, hvoraf det også fremgår at et lysskilt kan være meget diskret og elegant, som skaber en mere eksklusiv effekt. Det kan også skabe en mere storslået ”waow”-effekt og blikfang.

Vi leverer også skilte med skiftende farver og LED

Ved valg af LED-lys vil du opnå et langt mindre strømforbrug. Så står du overfor en situation hvor du overvejer at få gjort noget ved dit lysskilt, så skift til LED, der ligger en økonomisk gevinst i at overgå til LED.

Så kontakt os endelig på telefon 98 17 69 52 eller via kontaktformularen her, hvis du har behov for lysskilte, så vil vi bestræbe os på, i samarbejde med dig og dine ønsker, at finde den bedste løsning.

Logo Liggende

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.