98 17 69 52 | Skriv til os

Lysskilte

– Lys op i bybilledet med lysskilte, så din forretning kan ses i den mørke tid.

Få det rette udtryk til forretningen med lysskilte

Lysskilte, lyskasser, løse bogstaver med indbygget LED, løse bogstaver med LED-lys bagved bogstaverne også kaldet Corona belysning, pyloner med lys og meget mere. Vi udfører det hele i Aalborg og i hele Nordjylland!

Vi har mange års erfaring i at udføre og montere lysskilte. Her kan vi også være behjælpelig med design, hvor vi tager højde for arkitektur, omgivelser og udtryk.

Der skal tages højde for omgivelserne

I og med at et lysskilt er meget effektfuldt kan det hurtigt blive for voldsomt eller for svagt i forhold til omgivelserne. Vi skal derfor i samarbejde finde frem til den rigtige løsning i forhold til både din smag og forretningens omgivelser. Herunder ses et par billedeksempler af vores tidligere arbejde. Her vil du også se, hvordan at et lysskilt kan være meget diskret og elegant. Det skaber ofte en mere eksklusiv effekt. Skal det være mere storslået  med ”waow”-effekt og blikfang? Så skal du overveje et kraftigere lysskilt.

Vi leverer også lysskilte med skiftende farver og LED

Ved valg af LED-lys vil du opnå et langt mindre strømforbrug. Står du overfor en situation, hvor du overvejer at få gjort noget ved dit lysskilt? Så kan det være en god idé med et skift til LED. Der ligger nemlig stort set altid en økonomisk gevinst i at overgå til LED.

Så kontakt os endelig på telefon +45 98 17 69 52 eller via kontaktformularen her, hvis du har behov for lysskilte. Vi bestræber os på, i samarbejde med dig og dine ønsker, at finde den bedste løsning. Du kan også altid få et uforpligtende tilbud.

Søger du en anden form for skilt? Læs mere om vores mange løsninger inden for blandt andet: Facadeskilte, udendørs skilte, indendørs skilte og bilreklame.

Logo Liggende

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.