98 17 69 52 | Skriv til os

Wrapping – helindpakning med folie af bil

– Sørg for, at jeres firmabiler bliver synlige i bybilledet. Autoreklame er billig reklame, som ses hver dag.

Hos Bechmann Skilte har vi mange års erfaring med autoreklame og indpakning i folie til bil – også kaldet wrapping. Vores folier til bil er af en ekstrem høj kvalitet med flere års holdbarhed. Vi printer med ny Latex teknologi, som gør, at farverne arbejder sammen med folierne og dermed kan varmes ind og strækkes omkring bilens former, hvilket giver et flot resultat.

Vi ved, hvad der virker. Vi ved, hvad der holder. Hvad enten det er folie til små biler eller store biler som varebiler og lastbiler. Alt kan lade sig gøre – lige fra udskårne bogstaver til billeder i digitalprint både som mindre print eller helindpakning med folie til biler.

 

Vi wrapper med folie til bil ud fra jeres ønsker

Når vi laver autoreklame arbejder vi, som med alle vores andre produkter, altid ud fra jeres ønske. Vi laver ofte flere forskellige udkast til hvordan jeres bil kan komme til at se ud i flere forskellige priskategorier. Vi kommer altid med nye udkast indtil, at resultater er præcis, som i ønsker det.

Med de grafiske udkast er du muligt at se hvordan designet vil se ud på netop jeres biler, og vi fokuserer på at designet skaber blikfang, virker professionelt og stemmer overens med jeres virksomheds udtryk.

Nedenfor er der eksempler på vores tidligere arbejde med bilreklame og wrapping med folie til biler. Tøv ikke med at kontakte os på telefon 98 17 69 52 eller via kontakt formularen her, hvis du får brug for at få dekoreret din bil eller firmabil.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.